HAMACHI ONLINE STORE

Motori, Rezervni Delovi , Dodatna oprema za vashite motori, Motorni masla, Kacigi , Akumulatori i se od Bela Tehnika i IT Oprema na edno mesto !!!!

Hamachi е најголемиот дистрибутивен центар и сервис на балканот за скутери ,моторцикли , велосипеди , ATV , UTV ,климатизери , гуми , резервни делови и опрема . Воедно е генерален увозник за Македонија на светски познатите брендови : CF Moto , Jonway , Maxxis , Trinx , Viper , Garelli , Italjet , Eni , Arctic cat , Mitas , Wanda , Hamachi

СЕ НА ЕДНО МЕСТО

HAMACHI MOTORCYCLES

CHOOSE YOUR WHEELS

ТЕЛЕФОНИ:

Моторцикли и велосипеди:

+389 32 381 901

Резервни делови:

+389-78-404-676

+389-32-397-536

Viber:+389-77-868-969

Бела Техника:

+389-78-404-727

Бул. Гоце Делчев ББ 2000 Штип Македонија

Бул. Гоце Делчев ББ 2000 Штип

Работно време

Понеделник - Петок

08:00-20:00

Сабота

09:00-15:000